Posts in Category ‘Sähkösavuke’

Sähkötupakka huonoksi terveydelle

Käytännössä kaikissa sähkötupakoissa onkin ladattavat akut, vaihtelu tulee lähinnä akun koosta ja tätä myöten akkukestosta. Vahvaan tupakkaan taikka isoja määriä tupakoimaan tottuneelle VG voikin olla hieman liiankin pehmeä. Mitä isompi kapasiteetti, sitä isompi määrä sähkötupakasta voi henkosia yhdellä latauskerralla. Tämä tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa onkin kyseenalaistettu, mutta jotkin käyttäjät on höyryn mukana saaneet melkein niin huomattavasti nikotiinia, jotta on tunteneet olonsa huonovointiseksi.

Sähkötupakka ja kessuttelun lopettaminen

Kuinka helppoa sähkötupakan käyttö on? Haluan koota tärkeimmät informaatiot yhteen paikkaan, että aloittelijat saavat helposti sekä suurelta osin informaatiota osatakseen valita itselleen sopivan sähkötupakan sekä käyttötavan. Tieteellistä näyttöä sähkötupakan terveysvaikutuksista sekä tehosta kessusta vieroituksessa onkin väliaikaisesti saatavilla hieman. Glyseroli (E 422) käytetään yleisesti elintarvikkeiden lisäaineena, sakeuttamisaineena sekä kosteudensäilyttäjänä.

Siksi tutkimustuloksiakaan ei vielä saada. Sähkötupakan yhteydessä onkin oltava tällanen liuoksen säilytyspaikka. Tuote emuloi tavallista savuketta, mutta sitä ei sytytetä, tämä ladataan erillisessä laitteessa. Riippuvuutta aiheuttavista aineista tämä voi pitää sisällään vaan nikotiinia, joka lohko on säädeltävissä.

Useimmiten aloituspaketit maksavat parin kymmenen euroa, sisältäen esim. muutama kokonaista sähkötupakkaa. Nikotiinin asiallisia vaikutuksia onkin mm. Karkean arvauksen mukaan sähkötupakan käyttö kustantaa n. Sähkötupakka / http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka / ei värjää hampaita sekä hengitys pysyy raikkaampana.

Yleisimmät sähkötupakassa tuohon tarkoitukseen käytetyt liuokset ovatkin propyleeniglykoli, glyseriini ja polyetyleeniglykoli. Sähkötupakkaa : http://www.sähkötupakka.eu/nikotiiniton-sahkotupakka : voi polttaa lähes missä vaan, mutta tupakkalaki ei kiellä sen käyttöä. Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee kovin koko päivän.

Tutkimuksia löytyy silti miten jo ainoastaan EU:n alueelta mutta valvira ei jostain kumman syystä toivo ottaa huomioon ne muutama tutkimusta mitkä ovat epätoivoisesti keskittyneet negatiivisten tulosten hankkimiseen. Mielestäni heitä täytyisi myydä kuten nikotiinipurukumia ja näitä tulisi valmistaa kotimaassa valvotusti.

ensimmäiseen sähkötupakkaan tulee investoida mieluummin liian paljon kuten liian vähän rahaa. savua minkä käyttäjä imee. Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, mikä perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan sitä uutta korviketta tupakalle. Sähkötupakan akun päässä onkin myöskin pieni LED-valo jonka syttyy aina tupakkaa imiessä.

Sähkötupakka verkosta

Netistä sähkötupakan tilaaminen onkin erittäin helppoa vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan sikäli kuten en puhu minäkään. Sähkötupakka ei itseasiassa oo tupakkatuote, silloin tämä ei pidä sisällään lainkaan kessua. Mikäli kerran tupakointi maksaa valtiolle elikkä meille veronmaksajille vuosittain yli miljardin, niin miksi sähkötupakka voi suoran tuomion? Sähkötupakkaan ei oo kukaan koskaan kuollut sekä sähkötupakan kautta usea henkilö on pystynyt lopettamaan röökin polton kerralla ja lopullisesti.

Mies menetti onnettomuudessa myöskin osan etuhampaistaan ja kielestään. Sähkötupakka-aloituspakkaus eli englanniksi “Starter kit” pitää sisällään kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi vapottelun. En väitä mitään, kysyn ainoastaan niin että miten pystyy olla tupakkayhtiöt pelkäävät pakollisia valmistusainelistoja enemmän kuten mitään markkinointirajoituksia taikka lainsäädäntöä? Valviran edustajat selittävät jotta sähkötupakka on tuntematon suure, jotta sitä ei ole tutkittu.

Englannin kieliset termit ovat atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, johon liuos on imeytetty, liitetään höyrystimeen sikäli, että pumpuli koskettaa vastusta) sekä tank täten säiliö. Sillä tosin voikin ladata monia eri kokoisia litium-akkuja. Tämän tovin ehkäpä paras valinta aloittelijalle peruskokoisista tuotteista on juuri sekä nimenomaan supermini luokkaan mahtuva Joye 510.

Elektroniikan merkitys on suojata akkua sekä jos suojaus pettää, pystyy akku räjähtää. Lisäksi tuotteiden koostumus ja laatu ovatkin vaihdelleet myös nimellisesti samanlaisten tuotteiden joskus. 20€ sekä se voikin kestää käytön määrästä riippuen lähes kuukausia. Joten alkakaahan kommentoida, pitäen kommentit toki siisteinä! sähkötupakka ja terveys on aihe minkä tuntuu puhuttavan useita sekä eräät on tätä mieltä sähkötupakat ovat riski terveydelle kun jälleen eräät toteavat jotta mitään terveysriskejä ei ole.

Kuten monessa muussakin jutussa, myös sähkötupakoiden laaduissa ja hinnoissa onkin huimia eroja. Nämä ovat myöskin hyvin tyylikkäitä vaihtoehtoja.