Posts in Category ‘Laihduttaminen’

Laihdutus

Eniten rasvaa on vaikka kasviöljyssä. Toisille se on mahdollisuus omaan hyvinvointiin, asioihin mitä ei ole ehtinyt tehdä kun onkin ollu töissä. Arkipäivisin kuntoilin ja söin terveellisesti sekä käytin ateriankorvikejuomia, vain viikonloppuisin saatoin viettää aikaa kavereitteni kanssa ja sallin itselleni herkkuja. Positiivista tässä siis tavassa onkin tämä, niin että se ohjaa pidemmällä tähtäimellä terveellisimpiin elämäntapoihin sekä järkevämpiin ruokavalintoihin.

Tupakointi onkin kuitenkin vaarallinen sekä kyseenalainen painonhallinnan väline. Vaikka miten haluaisimme erottaa mielen sekä ruumiin, se ei oo käytössä mahdollista. Sitä on selitetty sillä, niin että aineenvaihdunta onkin hidastunut eikä elimistö enää hyödy kalorivajeesta.

Laihdutus

Sinun ei tartte punnita mitään ruokia eikä laskea mitään pisteitä. Alkuun päästyä tämä on sitten helppoa. Monet eivät myöskään käsitä jotta jokainen monenlaiset syöpäsolut saavat ravintonsa sokerista elikkä verensokerin pitäminen korkealla kasvattaa syöpäriskiä todella huomattavasti. Laihdutukseen, jos mihin, liittyy monenlaisia uskomuksia sekä harhakäsityksiä.

Laihdutus lienee hankala asia

Ulkonäkö on oikeesti aivan sivuseikka. Enemmän toisin sanoen ikävissäkin asioissa pystyy ajatella näiden tuomia asiallisia juttuja. Suhtaudu VLCD-kuuriin starttilaukauksena elämäntaparemontille. Se jälleen helpottaa laihduttajia asettamaan tavoitteita, mitkä pystyy saavuttaa ilman hirmuista itsekuria. Makeat mikserit lisäävät oikeastaan drinkin kaloreita. Minä en kenenkään muun. Lisää laihduttavan adiponektiini-hormonin määrää veressäsi.

Laihdutus

Rasva palaa paremmin alemmilla kuin kovemmilla sykkeillä, mikä on musta aika turhaa rehkimistä laihdutusvaiheessa ainakin jos on nykyään huono kunto ja hikoilu vaikuttaa inhottavalta. Lihavuus lyhentää tutkitusti elinikää.

Pelkällä liikunnalla laihduttamiseen, ruokavaliota muuttamatta, meistä suurimmalla osalla ei kerta kaikkiaan ole aikaa. Punnitse itsesi sekä katso iseäsi alasti peilistä. Punnitset ainoastaan itseäsi. Tämä ei meinaa montaa tonnia kuukaudessa, vaan tätä jotta onkin ruokaa, vaatteet sekä katto pään päällä. Suuri ylipaino enemmän sokeritaudin vaaran yli kymmenkertaiseksi.

Onnistunut laihdutus

Riittää, että suunta on oikea joten painon ei tarvitse pudota yhtä paljon joka viikko. Käytä odotteluaika itseesi, omiin unelmiisi, pelkoihisi, kykyihisi sekä tarpeisiisi tutustumiseen. Topit, t-paidat ja mekot. syyn (“on tyytyväinen itseensä sellaisena kuten on”) takia laihduttamattomia suomalaisia on todellisuudessa hyvin vähän, mutta useat 1. Pitää haluta laihtua isompi määrä kuin syödä.