Posts in Category ‘Hypoxi’

Hypoxi

Innolla kyllä odotan, millä tavalla tämä 12 kerran yhdistelmäterapiasarja kroppaani tuntuu. Minun täytyi kohdistaa painonpudotus alavartalooni, että mahtuisin kunnolla pukuuni. Yhteensä senttejä silloin lähtikö jotain -35 cm, ei toisin sanoen yhdestä kohdasta, ainoastaan yksittäinen vyötärömitta käsitettiin olevan – 7cm sekä se eräs reisi -5,5 cm jotta aika merkittävästi kyllä sekä näkyi kyllä.

Mihin Hypoxi auttaa?
Hypoxi hoidoissa onkin se on hyvä puoli, niin että tän vaikutukset eivät lopu hoidon lopettaessa, ainoastaan tulokset on pitkäkestoisia, Leino iloitsee. Kaiken kaikkiaan olen innoissani Hypoxilla aikaan saamistani tuloksista, silti itsellä onkin oikeastaan paljon työtä tehtävänä (tästä enemmän toisessa kirjoituksessa). Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Erona tavanomaiseen ruokavalion sekä liikunnan yhdistelmällä saavutettavaan laihduttamiseen onkin, jotta rasva lähtee kohdennetusti.

Todella hyvältä. HYPOXIn kautta rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Moni on saattanut kuulla tai lukea ees hieman Hypoxista. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan vapauttaa kohdistamaan rasvanpolton lähes 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optiomoidun verenkierron ansiosta.

Mitä hypoxi on?

Vältät syömistä varsinkin kaksi tunnin ajan HYPOXI-treenin kuluttua. Eli hyvinkin helppoa, nopeaa ja vaivatonta! Tietenkin onkin muistettava ruokavalion sekä liikunnan merkitys, sikäli myöskin Hypoxista voi parhaan mahdollisen hyödyn irti. Aika hatara tietämys. Musta sukelluspukua muistuttava vakuumipuku päälle ja selälleen makailemaan. Lopputulos oli vajaan kilon painonpudotus ja –3 senttiä vatsasta, –2 senttiä lantiolta, –3,8 senttiä pakaroista ja yhteensä –3,7 senttiä reisistä.

Hän innostui asiasta sikäli merkittävästi, niin että jätti työnsä sairaanhoitajana sekä ryhtyi yrittäjäksi. Ennen kaikkia treenikertaa minulle laitettiin puristushame ja minut asetettiin (melkein kuin palapelin palanen) koneeseen. Kananmuna. Matalasykkeinen liikunta lieventää lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa. Hän vaikka epäilee, jotta sikäli mikäli hoidon aikana hoikistumista tapahtuu, tämä onkin nimenomaan muuttuneen ruokavalion ansiota.

Toki harjoitteluun liittyy myöskin ruokavalio, vaan vailla apuja, ominnokkineni en ois tuohon pystynyt. Rasva heikkenee kasvoista ja rinnoista.