Posts in Category ‘Hypoxi-menetelmä’

Vaikuttaako Hypoxi selluliittiin

Tosiaan ei mitään oikoteitä onneen oo, vaan tarvitsee vähän pitää kirjaa ja miettiä jota suuhunsa laittaa ja meneekö autolla lähikauppaan vai valitseeko apostolin kyydin tai fillarin! Hoido jakso on intensiivinen vain tehokas! Nämä hoidot jota mulle tehtiin kohdentui juuri naisille ongelmallisiin alueisiin elikkä reisi-vatsa.peppuun tällöin sinne saatiin kunnon boostaus! Vaikka keskitettyä rasvanpolttoa ei ole keksitykään, vielä, sikäli se kumminkin vapauttaa aktivoimaan aineenvaihduntaa sekä etenkin jeesaa pintaverenkiertoa toimimaan, elikkä jos sulla on vatsan alue ongelma sikäli sen takia keskittyessä saadaan boostattua nimenomaan sitä aluetta! Mikäli nykyisin lähti mietityttämään,että pitäiskö vaikö eikö ja mitä siellä nykyään sitten oikeesti sattui..

Kuten joissa tahansa painonpudotus- taikka treeniohjelmassa, taikka joissa tahansa mikä väittää voivansa vapauttaa selluliitin vähentämisessä, epäilijöitä tulee löytymään. Patentoituun Hypoxi -hoitojaksoon kuuluu myös ravinnon seuranta sekä liikunta. Hypoxi perustuu kevyeen rasvanpolttoliikuntaan ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmään.

Sitä täytyi kaventaa 10 cm vyötäröltäni ja 20 cm lantioltani. Muina päivinä voit harrastaa liikuntaa enimmäkseen. Mutta täällä asia ei ollut niin. Laura sanoi että ihmisestä riippuen n. Erityisesti naisilla onkin taipumus säilyttää ylimääräinen painonsa reisissä, alavatsassa sekä takapuolessa, eli Hypoxi onkin suunniteltu juuri näille alueille. HYPOXI-S120 ja HYPOXI-L250-laitteet kohdentavat rasvanpolton vyötäröstä alaspäin ja pienentää selluliittia Laitteet muistuttavat kuntopyörää.

Ja rehellisesti sanoen, nykyään jahka katselen taakse, niin totean, jotta jospa olisin pitänyt epäilykseni kurissa ja tiukentanut ruokavaliotani hiukan isompi määrä, olisin voinut saavuttaa Hypoxilla nykyään paremmat tulokset. Vaikka pakaroista ei lähtenyt yhtään, onkin se silti se lohko jossa muutos näkyi ja mihin olenkin tyytyväinen! Jossain vaiheessa maan vetovoima rupee silti jälleen tehdä tehtävänsä 😉 Joopa, ja iho onkin parempi jaloissa ja vatsassa.

Hypoxi

Koska saavutin niin hienot tulokset Hypoxin avustuksella, huomasin jotta sain samalla toivo jatkaa terveellistä syömistä ja säännöllistä liikkumista. Lasken Hypoxin eduksi kuitenkin tän, jotta sillä täytyy itsekin tekemään myöskin fyysisesti jotain, eikä tuloksia lupailla tulevaksi vaikkapa liimailemalla erinäisiä tarroja jalkapohjiin 😉 Plus että tässä ei tarvitse vetää millään ketoosilinjalla vaan päin vastoin: hiilareiden tärkeyttä aikaisemmin Hypoxi-hoitoa korostetaan täysin erityisesti! Eli menin paikalle autuaan tietämättömänä, taikka no, tiesin niin että jossai pöntössä kenties poljetaan mutta jopa siihen jokainen tietämykseni perustui.