Posts in Category ‘E-tupakka’

Sähkotupakka auttaa

Oikea polttamistekniikka käy nopeasti selväksi polttamisen myötä. Voit sitten säätää omaa seostasi voimakkaammaksi nikotiininesteellä tai jos kaipaat miedompaa, onkin puhdas PG- tai VG-neste suuremmissa erissä hyvin halpaa. Nestettä onkin kahta eri pohjaista. Sähkötupakan suosio on parin käynnissä olevan vuoden aikana laajentunut merkittävästi. Sähkötupakka tuntuu tupakoinnilta, osoittaa siltä, ja sitä saa polttaa ravintoloissa pidä sisällään.

Kaunistaako sähkötupakka?

Sähkötupakkaa käyttäessä saat itsekin päättää käytätkö sillä patruunoita jotka sisältävät nikotiinia, vai 100% nikotiinittomia versioita. Yhtään todellista syöpäkäärylettä en ole tän kuluttua savuttanut, Seppälä kirjoittaa. Laadukkaiden merkkien akut kestävät käytännössä pitkään. Sähkötupakan ’filtteriosa’ onkin nimeltänsä patruuna. Syy suosioon onkin selvä.

Tosin virheellisistä viranomaisilmoituksista saattaa seurata ravintolalle ongelmia. aloituspakkauksissa joissa varaosien ja lisälaitteiden prosenttimäärä vaihtelee tuottajan mukaan, kandee tosiaan nähdä jotta saa rahalleen vastinetta sekä tarkistaa varaosien hinnat ennen tuotteen ostoa.

Vaikka se onkin elektroninen vekotin, on tämä suunniteltu mahdollisimman kevyeksi. Sähkötupakoita onkin poltettu miljardeja kertoja, emmekä ole ikinä kuulleet vastaavasta. Käytön helppouteen vaikuttaa myös onko sähkötupakka automaattista vai manuaalista mallia: molemmat ovatkin helppoja käyttää vaan automaattinen malli kytkeytyy päälle välittömästi tätä imettäessä sekä manuaalisessa mallissa käy painaa erikseen nappia. Sähkötupakan voimaa saatetaan säätää tämän vastuksen impedanssilla, vain jahka akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % vai lähes kolmanneksen, on vastuksen impedanssi väärä pian säädölle.

Sähkötupakointi on paljon halvempaa kuin tupakanpoltto. Budin tankin koko, näin 1 ml, onkin melko tyypillinen. Aina ei kannata tilata kaikkein halvinta sähkötupakkaa, koska laadukkaampi härpäke onkin mukavampi käytössä ja olemassaolevan tiedon mukaan kestää pidempään. Sähkötupakan toisessa päässä on cartomizer (patruuna / säiliö).

Sähkötupakoita onkin tarjolla todella monesta hintaluokasta sekä aivan halvimmat mallit ovatkin melkein aina myöskin melko heikkolaatuisia, mutta laadukkaammankin sähkötupakan hommaaminen ja käyttö tulee sikäli vahvasti halvemmaksi kuten tavallinen tupakointi, että laatuun kandee tässä siis tapauksessa panostaa. Liitto perustelee kieltoaan myöskin sähkötupakan käytöstä vapautuvalla höyryllä, mikä ainesosista ei oo riittävästi informaatiota.

Mutta mun mielestä sähkötupakan paras puoli onkin se, että tämä käy ihan mahtavasti myös naisille! Ehkä eräät miehet pitävät röökimuijia seksikkäinä, mutta aika usean mielestä tupakoiva nainen ei oo puoleensavetävä.

Sähkötupakka

Kokemuksen pitäisi vastata aika lailli todellista tupakkaa. Lain mukaisesti sähkötupakkaa pystyy käyttää joissa vaan, myös paikoissa joissa tupakointi on kielletty. Tämän vuoksi on tärkeää, niin että ensivaikutelma onkin enimmäkseen positiivisesti yllättynyt fiilis. Vahvat nikotiiniliuokset rinnastetaan reseptilääkkeisiin sekä miedot nikotiiniliuokset itsehoitolääkkeisiin.

Moni on lopettanut peinteisen savukkeiden vaihtamalla sähkötupakkaan, vaikka toiset lopetuskeinot ovat epäonnistuneet. Mikäli sähkötupakkaa käytettäisiin vapaasti kaikissa tiloissa, myös sellaisetkin suomalaiset, jotka eivät muutoin ikinä aloittaisi röökaamista tai höyryttelyä, voisivat kiinnostua siitä ja alottaa tämän käyttämisen tai jopa tupakoinnin.

Onko sähkötupakka haitallinen?

Kun tahdot nautinnollisen tupakkahetken vailla hyvinvoinnille vahingollisia henkosia on sähkötupakka loistava ratkaisu. Lainsäätäjän ei täydy jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi sanoo. Jotkut sähkötupakat koostuvat ainoastaan kahdesta muihin ruuvattavasta osasta, mutta osien sisään onkin kätevästi rakennettu patruunat ja höyrystäjät. xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-ostos-saitit . Sähkötupakka on vähemmän vaarallinen vaihtoehto myös ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei oo.

Akku ladataan ruuvaamalla tämä laturiin joka taas yhdistetään pistorasiaan. Onko sähkötupakasta tulipalovaaraa? Tilattuani raakaa 5 % nestettä sekä sekoittaessani tätä normaaliin 2,4 % mentholilla maustettuun nesteeseen olen päätynyt 50-50 sekoitussuhteeseen. Tupakoinnin lopettaminen onkin sähkötupakan ansiosta aikaisempaa helpompaa, siinä purkan sekä laastareiden sijasta se ei poista varsinaista “polttamisen” nautintoa, taikka sosiaalisia merkityksiä tupakoitsijoiden keskuudessa.

Toisten tupakoinnin aiheuttamat terveys vaikutukset katoavat pidemmän ajan aikana se aika riippuu mm. Sitä “poltetaan” 100% samalla tavoin kuin perinteistä tupakkaa. Tätä suositeltiin edistyneemmille höyrystelijöille.

Keneltä ostaa sähkötupakka?

Sähkötupakka onkin nykyään varsin uusi asia eikä tekniikka oo oikeastaan kovinkaan luotettavaa. Fimea (ent. silloin kun siis oikeastaan poltin normaaleja savukkeita (punainen Marlboro) niin saatoin tuntea näiden haitallisen vaikutuksen kehossani jonka ikinen päivä. Kansainvälinen tupakkateollisuus otti yhteyttä viisi vuotta silloin ministeriöön sekä toivoi tukea sähkötupakkatuotteisiin siirtymisessä, vaan turhaan.

Automaattista, savukkeiden tavoin käytettävää mallia etsivälle suosittelen edelleen yllä mainittua DSE-901 e-savuketta vaan napilla varustettu manuaalinen Joye510 päihittää kaiken tässä kokoluokassa sikäli höyryn määrässä kuin kurkkutuntumassakin. Sähkötupakka mieltää muodoltaan todellista röökiä, eli mainonnan osalta tupakkalaki koskee myöskin sähkötupakkaa. Mikäli kerta meillä saa myydä nikotiinituotteita toisissa muodoissa ja omaan käyttöön ostaminen on sallittua ulkomailta, sikäli miksi onkin näin ihmeessä heitä ei saisi myydä nesteenä? Tässäpä muutamia asiallisia vinkkejä sellaisille jotka yrittävät jälkeen tupakasta eroon vaan eivät tahdo muuttaa hyväksi koittuja tapoja täten rentouttavaa aamu tupruttelua, ruoka röökiä vai silloinkaan minkään muunkaan ihanan tovin jälkeen nautittavaa keuhkoihin menevää ihanaa nikotiinipitoista ilmaa.

Esimerkiksi suosimaani Bud tank -höyrystintä myydään 3 sekä 2,2 – 2,4 Ohmisena. – http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu – . Sähkötupakan vaikutuksesta terveyteen ei juurikaan tunneta. Myös tupakkayhtiöt kehittävät siitä uutta bisnestä, joten haluttiin taikka ei, sähkötupakka lienee tullut jäädäkseen. Tuote kuuluu lääkelain piiriin. Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, elikkä terva, häkä ja noin 50 tupakassa kasvaimia aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta.

Sähkötupakka – http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/ – kaupataan melkein yleensä aloituspaketteina. Atomisoija höyrystää patruunasta siihen imeytyvää e-nestettä. Mikäli laitteen käyttämisestä käy huono olo sikäli olet varmasti valinnut laitteen mikä on nikotiinipitoisuuden osalta liian voimakas höyryttelysi tahtiin nähden. Käytännössä sähkötupakkaa voi polttaa joissa vain että tupakointikielto ei koske tätä. Käyttäjä voi itse valita monista eri vaihtoehdoista, millaista nestettä haluaa sähkötupakassa höyrystää.

Joten alkakaahan kommentoida, pitäen kommentit toki siisteinä! Sähkötupakka sekä terveys on aihe minkä vaikuttaa puhuttavan monia sekä jotkut ovat sitä mieltä sähkötupakat ovatkin riski hyvinvoinnille jahka jälleen eräät toteavat jotta mitään terveysriskejä ei oo.

Sähkötupakka verkosta

Jos näet sähkötupakassasi napin, on kyseessä manuaalinen malli, sekä jospa nappia ei ole näkyvillä, on kyseessä automaattimalli. Halutessaan rafla saattaa kieltää sähkötupakan käyttämisen tiloissaan täsyin. Suomen tilanne pysyisi samana, vaan muissa EU-maissa, missä sähkötupakkaa sekä tämän nikotiininesteitä on myyty vapaasti, he tulevat olemassaolevan tiedon mukaan menemään lääkelainsäädännön alaisuuteen, Paavola kirjoittaa.

Tällainen kansalaistottelemattomuus onkin ainoastaan hyvä asia: sähkötupakka ja nikotiinia sisällään pitävät nestepatruunat on auttaneet tuhansia ihmisiä pääsemään eroon hyvinkin vaaralliseksi osoitetusta tupakoinnista, joten perusteet kaikenlaiselle sähkötupakan rajoittamiselle on suorastaan loukkaus – mahdollisesti lähes vuosisadan suurinta keksintöä kohtaan. Sähkötupakka ei sisällä vaarallisia aineita sekä tämä tulee käyttäjälleen merkittävästi edullisemmaksi kuten tavallinen savuke.

Savukkeen paksuisten akkujen varaus onkin tyypillisesti noin 200 mAh. Sähkötupakka emuloi muodoltaan todellista syöpäkäärylettä, joten mainonnan osalta tupakkalaki koskee myöskin sähkötupakkaa. Osia ei oo edes mahdollista kiinnittää toisiinsa väärin elikkä älä hätäänny kuitenkin et tietäisikään joka lohko onkin mikäkin. Se ei käytä röökiä toimiakseen vain nikotiinia sisältävää liuosta, jota höyrystin höyrystää joko imiessä taikka nappia painaen.

Törmäsin aivan hiljattain ensimmäiseen sähkötupakoitsijaan bussipysäkillä ja käsitettiin olevan kyllä erittäin positiivinen kokemus, ei mitään hajuhaittoja (melkein päinvastoin, henkilön kapselissaan käsitettiin olevan messissä vähän miellyttävää aromia). 1.1.2012 voimaan tulleen lakimuutoksen päästä sähkötupakan ja nikotiinia sisältävien nestepatruunoiden ostaminen omaan käyttöön ulkomaisista ETA-alueella sijaitsevista nettikaupoista onkin edelleen täysin sallittua ja sallittua.

Tulli otti ampullit talteen ja aloitti lokakuussa 2010 useita kymmeniä rikostutkintoja, koska verkkotilaajien epäiltiin syyllistyneen lääkerikkomukseen tai lääkerikokseen. Uskoisin, jotta tämä liittyy sen takia, niin että useat sähkötupakka-alan yrityksistä ovatkin vähäisiä toimijoita verrattuna esimerkiksi nikotiinikorvaushoitotuotteita markkinoiviin suuriin lääkeyrityksiin. Tupakkamallista riippuen tupakassa on joko manuaalinen taikka automaattinen käynnistyminen. Saksassa oikeusistuimet on hyväksynyt kolme eri kannetta, joissa vaaditiin kumoamaan sähkötupakoita ja niissä käytettäviä nesteitä koskeva vaatimus tästä, niin että ne olisi lääkkeitä vai lääkelaitteita.

Sähkötupakka – kuolema tai hyödyllisyys?

Miksiköhän? Vastauksena valviran tutkijan kommenttiin: jep, tahdon elää maassa missä opettajat katsovat opettajainhuoneen ikkunasta kun koululaiset röökaavat sähkötupakkaa. Esimerkiksi reilut 150€ maksava ProVari on härpäke mikä kestää ns. Vuonna 2000 kiinalainen farmaseutti Hon Lik kehitti modernin version elektronisesta savukkeesta. Sähkötupakka sähkötupakka.eu/ toisin sanoen lieventää ja nikotiinin puutteeseen, että tapa riippuvuuteen.

Sähkötupakan voikin suoraan sovittaa itsensä asuun tai fiilikseen sopivaksi. Suosittelemme vaikka joka kerta varmistamaan ravintolassa vai kahvilassa sopiiko tän käyttö – usea vaikka nykyään mieltää tämän savukkeeksi ja saattaa kokea sen häiritsevänä. Ampullin voi täyttää uudestaan erikseen myytävällä täyttönesteellä tai vaihtaa tilalle uuden valmiiksi täytetyn.

Alan foorumeilla onkin paljon, sekä täällä Mnetissäkin vähän aiheesta keskustelu, vaan yksittäiset ohjeet jäävät pahasti pitkien keskusteluaiheiden sekaan. Käytön helppouteen tuntuu myöskin onko sähkötupakka automaattista vai manuaalista mallia: molemmat on helppoja käyttää vaan automaattinen malli kytkeytyy päälle välittömästi sitä imettäessä ja manuaalisessa mallissa tulee painaa erikseen nappia.

Alla on kuva jonka selventänee juttua vähän. Voimaa pyyhkimiseen ei kannata juuri käyttää, vaan ennemmin jättää paperin silti hetkeksi paikalleen jolloin sille edes jää enemmän aikaa imuttaa nestettä itseensä. Akun latausaika riippuu paljon mallista, vaan yleisimmin lataaminen kestää ainoastaan parin tunnin. e-nestettä.

2 akkua, atomisoija, tankkeja sekä laturi) hinnat lähtevät yleensä 45 eurosta ylöspäin. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä. Sähkötupakasta : www.sähkötupakka.eu/ : vapautuu vesihöyryä mikä on noin ruumiin lämpöistä ja vesihöyrynä sen kosteusprosentti onkin totaalisen. Halpojen vakiohintojen lisäksi kaupalla on ollut kuluvan aikoina varsin hurjia erikoistarjouksia. …jos odotat siihen isoa muttaa niin joudut pettymään.

Sähkötupakka netissä

Käytännössä nestepatruuna toimii täyttönestesäiliönä sekä samalla tietenkin myöskin suuosana. Jos toteat että tulet käyttämään vaan yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, kenties myös varalaturi sekä useita patruunoita. Mikä ihme silloin on että kaikkea minkä vähänkin näköisversioi tupakointia vihataan niin paljon?? Minä en vaan tiedä että miksi onkin näin sähkötupakan käyttö on pakko kieltää minkä paikassa että mitään haittaahan siitä ei kenellekään aiheudu.

Sähkötupakka sekä tupakan lopettaminen

Kun verrataan sähkötupakkaa toisiin lopetustuotteisiin, niin onnistumisprosentti onkin huikean huomattavasti korkeampi kuin kilpailevilla tupakoinnin lopettamiseen valmistetuilla tuotteilla.