Sähkötupakka verkosta

Netistä sähkötupakan tilaaminen onkin erittäin helppoa vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan sikäli kuten en puhu minäkään. Sähkötupakka ei itseasiassa oo tupakkatuote, silloin tämä ei pidä sisällään lainkaan kessua. Mikäli kerran tupakointi maksaa valtiolle elikkä meille veronmaksajille vuosittain yli miljardin, niin miksi sähkötupakka voi suoran tuomion? Sähkötupakkaan ei oo kukaan koskaan kuollut sekä sähkötupakan kautta usea henkilö on pystynyt lopettamaan röökin polton kerralla ja lopullisesti.

Mies menetti onnettomuudessa myöskin osan etuhampaistaan ja kielestään. Sähkötupakka-aloituspakkaus eli englanniksi “Starter kit” pitää sisällään kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi vapottelun. En väitä mitään, kysyn ainoastaan niin että miten pystyy olla tupakkayhtiöt pelkäävät pakollisia valmistusainelistoja enemmän kuten mitään markkinointirajoituksia taikka lainsäädäntöä? Valviran edustajat selittävät jotta sähkötupakka on tuntematon suure, jotta sitä ei ole tutkittu.

Englannin kieliset termit ovat atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, johon liuos on imeytetty, liitetään höyrystimeen sikäli, että pumpuli koskettaa vastusta) sekä tank täten säiliö. Sillä tosin voikin ladata monia eri kokoisia litium-akkuja. Tämän tovin ehkäpä paras valinta aloittelijalle peruskokoisista tuotteista on juuri sekä nimenomaan supermini luokkaan mahtuva Joye 510.

Elektroniikan merkitys on suojata akkua sekä jos suojaus pettää, pystyy akku räjähtää. Lisäksi tuotteiden koostumus ja laatu ovatkin vaihdelleet myös nimellisesti samanlaisten tuotteiden joskus. 20€ sekä se voikin kestää käytön määrästä riippuen lähes kuukausia. Joten alkakaahan kommentoida, pitäen kommentit toki siisteinä! sähkötupakka ja terveys on aihe minkä tuntuu puhuttavan useita sekä eräät on tätä mieltä sähkötupakat ovat riski terveydelle kun jälleen eräät toteavat jotta mitään terveysriskejä ei ole.

Kuten monessa muussakin jutussa, myös sähkötupakoiden laaduissa ja hinnoissa onkin huimia eroja. Nämä ovat myöskin hyvin tyylikkäitä vaihtoehtoja.