Sähkötupakka – kuolema tai hyödyllisyys?

Miksiköhän? Vastauksena valviran tutkijan kommenttiin: jep, tahdon elää maassa missä opettajat katsovat opettajainhuoneen ikkunasta kun koululaiset röökaavat sähkötupakkaa. Esimerkiksi reilut 150€ maksava ProVari on härpäke mikä kestää ns. Vuonna 2000 kiinalainen farmaseutti Hon Lik kehitti modernin version elektronisesta savukkeesta. Sähkötupakka sähkötupakka.eu/ toisin sanoen lieventää ja nikotiinin puutteeseen, että tapa riippuvuuteen.

Sähkötupakan voikin suoraan sovittaa itsensä asuun tai fiilikseen sopivaksi. Suosittelemme vaikka joka kerta varmistamaan ravintolassa vai kahvilassa sopiiko tän käyttö – usea vaikka nykyään mieltää tämän savukkeeksi ja saattaa kokea sen häiritsevänä. Ampullin voi täyttää uudestaan erikseen myytävällä täyttönesteellä tai vaihtaa tilalle uuden valmiiksi täytetyn.

Alan foorumeilla onkin paljon, sekä täällä Mnetissäkin vähän aiheesta keskustelu, vaan yksittäiset ohjeet jäävät pahasti pitkien keskusteluaiheiden sekaan. Käytön helppouteen tuntuu myöskin onko sähkötupakka automaattista vai manuaalista mallia: molemmat on helppoja käyttää vaan automaattinen malli kytkeytyy päälle välittömästi sitä imettäessä ja manuaalisessa mallissa tulee painaa erikseen nappia.

Alla on kuva jonka selventänee juttua vähän. Voimaa pyyhkimiseen ei kannata juuri käyttää, vaan ennemmin jättää paperin silti hetkeksi paikalleen jolloin sille edes jää enemmän aikaa imuttaa nestettä itseensä. Akun latausaika riippuu paljon mallista, vaan yleisimmin lataaminen kestää ainoastaan parin tunnin. e-nestettä.

2 akkua, atomisoija, tankkeja sekä laturi) hinnat lähtevät yleensä 45 eurosta ylöspäin. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä. Sähkötupakasta : www.sähkötupakka.eu/ : vapautuu vesihöyryä mikä on noin ruumiin lämpöistä ja vesihöyrynä sen kosteusprosentti onkin totaalisen. Halpojen vakiohintojen lisäksi kaupalla on ollut kuluvan aikoina varsin hurjia erikoistarjouksia. …jos odotat siihen isoa muttaa niin joudut pettymään.

Sähkötupakka netissä

Käytännössä nestepatruuna toimii täyttönestesäiliönä sekä samalla tietenkin myöskin suuosana. Jos toteat että tulet käyttämään vaan yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, kenties myös varalaturi sekä useita patruunoita. Mikä ihme silloin on että kaikkea minkä vähänkin näköisversioi tupakointia vihataan niin paljon?? Minä en vaan tiedä että miksi onkin näin sähkötupakan käyttö on pakko kieltää minkä paikassa että mitään haittaahan siitä ei kenellekään aiheudu.

Sähkötupakka sekä tupakan lopettaminen

Kun verrataan sähkötupakkaa toisiin lopetustuotteisiin, niin onnistumisprosentti onkin huikean huomattavasti korkeampi kuin kilpailevilla tupakoinnin lopettamiseen valmistetuilla tuotteilla.