Sähkötupakka – Elektroninen tupanki

Sähkötupakka, eli e-savuke onkin tuollainen jokseenkin kessua muistuttava laite, joka melkein aina koostuvat kolmesta osasta, eli akku, atomisoija sekä suukappale. Useimmat käyttävät tätä vieroituskeinona esim. nikotiinilaastarien ohella. Kokeile oma suosikkisi.

Virallisesti sähkötupakan turvallisuutta ei olla nykyään pystytty todistamaan. Sähkötupakka onkin myöskin vähemmän vaarallinen käyttää kuten perinteinen rööki sillä tämä ei huomattavasti kuumene ulkopuolelta täten tulipalon vaaraa ei ole. Kokonsa puolesta sitä voisi verrata kookkaaseen sikariin.

Hengityskaasussa onkin kasvaimia aiheuttavia notrisamiineja ja myrkyllistä dietyleeniglykolia. Koska sähkötupakkavalmisteilla ei ole kotimaassa myyntilupaa, lääkkeen kulutukseen luovuttamisen tulee sattua Fimean myöntämällä erityisluvalla. Useimmissa sähkötupakoissa onkin sisäänrakennettu varojärjestelmä akun ylikuumenemiselle. Apteekit joutuivat hiljattain tunnustamaan tän tosi asian mikä usea jo tiesivät, joten apteekin nikotiini korvaushoidot eivät oo sikäli tehokkaita kuin mitä heidän onkin annettu tajuta olevan.

Sähkötupakka täytyy sallia

Itse olen tätä mieltä niin että isoin prosenttimäärä näistä professoreista sekä toisista eivät tiedä sähkötupakasta juurikaan tuon taivaallista, kunhan puhuvat lämpimikseen. Voiko sähkötupakkaa sanoa klassista kessua paremmaksi vaihtoehdoksi? Tutkimuksista tiedetään, niin että perinteinen rööki onkin erittäin haitallista.

( www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka)
Sähkötupakka onkin suosittu mutta se onkin uusi sekä jännittävä tapa tupakoida “tupakkaa”. Myös nikotiinittoman liuoksen mainostaminen on tupakkalain vastaista. Myös esim. sähkötupakka onkin kuluneen puolen vuoden kuluessa mullistanut lukuisien suomalaisten tupakoitsijoiden elämän. Tupakan ja tupakoitsijoiden haju vaikuttaa jo kuukauden savuttomuuden jälkeen hyvinkin kuvottavalta, ja makuaistissa sekä jaksamisessa tapahtuu merkittävää kehitystä.

Sähkötupakka hinta

Liuoksen lisäksi patruuna voi sisältää vettä, monenlaisia makuaineita sekä nikotiinia. Sähkötupakka mieltää ulkonäöltään 100% oikeaa tupakkaa, ja sen käyttö näköisversioi valitsemastasi laitteesta riippuen tupakan, piipun taikka sikarin polttoa, mutta täysin ilman tavallisen röökin tuhansia terveydelle hengenvaarallisia yhdisteitä. Sähkötupakkaa ( http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka) voi tilata ulkomailta sähkötupakkaa myyvistä nettikaupoista.