Sähkotupakka auttaa

Oikea polttamistekniikka käy nopeasti selväksi polttamisen myötä. Voit sitten säätää omaa seostasi voimakkaammaksi nikotiininesteellä tai jos kaipaat miedompaa, onkin puhdas PG- tai VG-neste suuremmissa erissä hyvin halpaa. Nestettä onkin kahta eri pohjaista. Sähkötupakan suosio on parin käynnissä olevan vuoden aikana laajentunut merkittävästi. Sähkötupakka tuntuu tupakoinnilta, osoittaa siltä, ja sitä saa polttaa ravintoloissa pidä sisällään.

Kaunistaako sähkötupakka?

Sähkötupakkaa käyttäessä saat itsekin päättää käytätkö sillä patruunoita jotka sisältävät nikotiinia, vai 100% nikotiinittomia versioita. Yhtään todellista syöpäkäärylettä en ole tän kuluttua savuttanut, Seppälä kirjoittaa. Laadukkaiden merkkien akut kestävät käytännössä pitkään. Sähkötupakan ’filtteriosa’ onkin nimeltänsä patruuna. Syy suosioon onkin selvä.

Tosin virheellisistä viranomaisilmoituksista saattaa seurata ravintolalle ongelmia. aloituspakkauksissa joissa varaosien ja lisälaitteiden prosenttimäärä vaihtelee tuottajan mukaan, kandee tosiaan nähdä jotta saa rahalleen vastinetta sekä tarkistaa varaosien hinnat ennen tuotteen ostoa.

Vaikka se onkin elektroninen vekotin, on tämä suunniteltu mahdollisimman kevyeksi. Sähkötupakoita onkin poltettu miljardeja kertoja, emmekä ole ikinä kuulleet vastaavasta. Käytön helppouteen vaikuttaa myös onko sähkötupakka automaattista vai manuaalista mallia: molemmat ovatkin helppoja käyttää vaan automaattinen malli kytkeytyy päälle välittömästi tätä imettäessä sekä manuaalisessa mallissa käy painaa erikseen nappia. Sähkötupakan voimaa saatetaan säätää tämän vastuksen impedanssilla, vain jahka akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % vai lähes kolmanneksen, on vastuksen impedanssi väärä pian säädölle.

Sähkötupakointi on paljon halvempaa kuin tupakanpoltto. Budin tankin koko, näin 1 ml, onkin melko tyypillinen. Aina ei kannata tilata kaikkein halvinta sähkötupakkaa, koska laadukkaampi härpäke onkin mukavampi käytössä ja olemassaolevan tiedon mukaan kestää pidempään. Sähkötupakan toisessa päässä on cartomizer (patruuna / säiliö).

Sähkötupakoita onkin tarjolla todella monesta hintaluokasta sekä aivan halvimmat mallit ovatkin melkein aina myöskin melko heikkolaatuisia, mutta laadukkaammankin sähkötupakan hommaaminen ja käyttö tulee sikäli vahvasti halvemmaksi kuten tavallinen tupakointi, että laatuun kandee tässä siis tapauksessa panostaa. Liitto perustelee kieltoaan myöskin sähkötupakan käytöstä vapautuvalla höyryllä, mikä ainesosista ei oo riittävästi informaatiota.

Mutta mun mielestä sähkötupakan paras puoli onkin se, että tämä käy ihan mahtavasti myös naisille! Ehkä eräät miehet pitävät röökimuijia seksikkäinä, mutta aika usean mielestä tupakoiva nainen ei oo puoleensavetävä.