Sähkotupakka auttaa

Sähkötupakka pystyy osoittaa oikealta tupakalta vaan todellisuudessa tämä on metallinen/muovinen putkilo mikä pidä sisällään onkin monenlaisia elektronisia komponentteja. Sähkötupakan höyry ei tupakansavusta poiketen väritä hampaita, joten keltaisia hampaita ei tartte tupakoinnin tähden enää sietää.

Sähkötupakkaa onkin mainostettu terveellisempänä ja edullisempana vaihtoehtona tupakoitsijoille. Saatavilla onkin eri sorttisia makuvaihtoehtoja. Aikaisemmin Seppälä oli kokeillut lopettaa röökaamista nikotiinipurukumin avulla. Paljon savua onkin yhtä kuten parempi sauhuttelutuntuma. Lataus tapahtuu irrottamalla akku toisista osista ja kiinnittämällä se laturiin. Voit silloin säätää omaa seostasi voimakkaammaksi nikotiininesteellä vai jos kaipaat miedompaa, on puhdas PG- tai VG-neste suuremmissa erissä reippaan halpaa.

Jos mausteisuuden lohko heikkenee sekoitettaessa, tukkii se varmasti hitaammin höyrystintä. Joka toinen tupakoitsia kuolee savukkeiden aiheuttamiin sairauksiin. Tunnetuimpia niistä aineista ovat terva ja häkä. Akkukesto vaihtelee mallien välillä hyvinkin merkittävästi sekä tämä on hyvä ottaa huomioon jos tahdot kuljettaa e-savuketta mukanasi eivätkä virtapistokkeita vai USB-portteja oo tarjolla.

Kun jälleen tupakki sisältävät 4000 myrkkyjä joista yli 300 tutkitusti tuottaa syöpää. Vesihöyry ei pidä sisällään tervaa, häkää taikka muitakaan niistä tuhansista haitallisista aineista joita tupakassa on. Sähkötupakan liuos on samaa kuten savukoneissa valjastettu. Tämän lisäksi havaittiin, että patruunoiden nikotiinitasot eivät vastanneet ilmoitettuja. Lääkkeeksi luokiteltua valmistetta ei voida myydä Suomessa aikaisemmin kuten sille on saatu myyntilupa lääkkeenä. Sähkötupakan Akku: Aloituspakkauksen mukana käy luonnollisestikin akkulaturi jolla voit ladata sähkötupakkasi akkuun virtaa.

silloin kun imet sähkötupakkaa, palaa sen ”tulipäässä” valo, muistuttaen normaalia kessua. Manuaalista mallia käyttäessäsi voit aktivoida sähkötupakan nappia painamalla. Pekka Patrikka uskoo, että sähkötupakan käytön yleistyminen ei väliaikaisesti suoraan heijastu terveysvalvontaan.

Käytännössä katsoen toisin sanoen ainoa haitallinen aine jota sähkötupakka pitää sisällään onkin nikotiini, ellet silloinkaan valitse nikotiinitonta sähkötupakkaa.