Sähkötupakka

Kokemuksen pitäisi vastata aika lailli todellista tupakkaa. Lain mukaisesti sähkötupakkaa pystyy käyttää joissa vaan, myös paikoissa joissa tupakointi on kielletty. Tämän vuoksi on tärkeää, niin että ensivaikutelma onkin enimmäkseen positiivisesti yllättynyt fiilis. Vahvat nikotiiniliuokset rinnastetaan reseptilääkkeisiin sekä miedot nikotiiniliuokset itsehoitolääkkeisiin.

Moni on lopettanut peinteisen savukkeiden vaihtamalla sähkötupakkaan, vaikka toiset lopetuskeinot ovat epäonnistuneet. Mikäli sähkötupakkaa käytettäisiin vapaasti kaikissa tiloissa, myös sellaisetkin suomalaiset, jotka eivät muutoin ikinä aloittaisi röökaamista tai höyryttelyä, voisivat kiinnostua siitä ja alottaa tämän käyttämisen tai jopa tupakoinnin.

Onko sähkötupakka haitallinen?

Kun tahdot nautinnollisen tupakkahetken vailla hyvinvoinnille vahingollisia henkosia on sähkötupakka loistava ratkaisu. Lainsäätäjän ei täydy jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi sanoo. Jotkut sähkötupakat koostuvat ainoastaan kahdesta muihin ruuvattavasta osasta, mutta osien sisään onkin kätevästi rakennettu patruunat ja höyrystäjät. xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-ostos-saitit . Sähkötupakka on vähemmän vaarallinen vaihtoehto myös ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei oo.

Akku ladataan ruuvaamalla tämä laturiin joka taas yhdistetään pistorasiaan. Onko sähkötupakasta tulipalovaaraa? Tilattuani raakaa 5 % nestettä sekä sekoittaessani tätä normaaliin 2,4 % mentholilla maustettuun nesteeseen olen päätynyt 50-50 sekoitussuhteeseen. Tupakoinnin lopettaminen onkin sähkötupakan ansiosta aikaisempaa helpompaa, siinä purkan sekä laastareiden sijasta se ei poista varsinaista “polttamisen” nautintoa, taikka sosiaalisia merkityksiä tupakoitsijoiden keskuudessa.

Toisten tupakoinnin aiheuttamat terveys vaikutukset katoavat pidemmän ajan aikana se aika riippuu mm. Sitä “poltetaan” 100% samalla tavoin kuin perinteistä tupakkaa. Tätä suositeltiin edistyneemmille höyrystelijöille.