Laihdutus

Pidä päiväkirja yleensä mukanasi, sekä kirjaa kaikki ateria ylös. Normaalipainon painoindeksirajat ovatkin 19-24. Pyri kävelemään vähintään 45 minuuttia kerrallaan 4-5 kertaa viikossa. Joku suolainen piirakka taikka vastaava on myös sallittu ruoka. Tästä syystä naiset saapuvat toimeen vähemmällä kuten miehet.

Siirrä huomio laihduttamisesta elämäntapojen remontoiniin. Hemmottele tätä ihanan pehmeillä vaatteilla. Voi sallii minkälaiset erikoisvinkit ainoastaan, vain jospa ei itsekin oo tätä halua sikäli näistä ei oo apua, Pia kertoo. Laihdutus alentaa leptiiniä, C-reaktiivista proteiinia, interleukiini-6:a sekä toisia tulehdusmittareita. Siitä huolimatta usea ei voi aikaiseksi, että söisi noita vähän lisää tai edes suositeltavan puoli kiloa päivässä.

Jos ei ole ikinä ollu aikuisiän pituudessaan normaalipainoinen, kandee ensimmäiseksi lopputavoitteekseen laittaa normaalipainorajojen sisäpuolelle pääsemisen sekä vielä sinne päästyään katsoa, haluaako laskea tavoitettaan alaspäin. Näin pysyt pirteänä koko päivän, eivätkä verensokerisi heittele. Pidä kiinni säännöllisestä ruokailurytmistä ja vältä napostelua.

Ja että haluan nykyisin pudottaa näin 4kg. Oulun yliopistossa tutkittiin taannoin lihavien lasten laihtumista ruokavalio-ohjeiden, käyttäytymishoidon sekä punnituksen läpi. Tämän takia ihmiset uskovat osaavansa laihduttaa. Aina mutta, jahka olen voinut elää oman luontaisen vuorokausirytmini mukaan, olenkin laihtunut. Opettele kertomaan ei.

Usein myös janon tunne sekoitetaan nälkään, sekä näin syödään turhia kaloreita. Intuitiivisessa dieetissä syödään kunnolla tasaisesti pitkin päivää: aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja illallinen. Koska tämä on tapana / kaikki kaverisikin laihduttavat.

Sinun ei tarvitse punnita mitään ruokia eikä laskea mitään pisteitä. Jo 5-10 prosentin laihdutus tuntuu terveyteen paljon. Monesti sanotaan, jotta kaloreita ei tartte laskea. Jos lykkäät sitä eteenpäin jatkuvasti sikäli sinulle on tiedossa todella huonoja uutisia, tulet 90% todennäköisyydellä pysymään lihavana ja tyytymättömänä kehoosi koko loppuelämäsi ajan! Sinun joutuu tehdä päätös laihtumisesta NYT eikä huomenna jospa hyvinkin haluat saada kroppasi sellaiseen kuntoon että ei teidän tartte tirauttaa kyyneltä minkä kerta jahka katsot itseäsi peilistä! Vaikka olisit jo vanhempi mies taikka nainen niin ei ikäkään ole mikään este painonpudotukselle.

Syön aivan normiruokaa sekä herkuttelen ainoastaan viikonloppuisin. Opettele meikkaamaan omaksi huviksesi (= ei oo pakko lähteä ulos). Katsotaan seuraavaksi, kuinka kalorivaje saadaan käytössä aikaiseksi. Välillä paino junnaa paikallaan, välillä se tipahtaa isompi määrä. Kevin Hall moittii peukalosääntöä liian yksinkertaiseksi, silloin se olettaa, jotta elimistö käyttää kaloreita vakiomäärän.