Posts with Tag ‘Takit-netistä’

Takkeja

Painavasta villasta tehty Duffelitakki on monesti 3/4-osapituinen sekä siihen kuuluu huppu. Syksyn ja talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Trendiä voikin tottakai lähteä toteuttamaan yhdellä ‘statement’ vaatteellakin.

Takit

Yves Saint Laurentin pusakka lainasi mallin Biker-tyylistä. Oli kysymys sitten farkuista vai housuista, niin lahje loppuu nilkkaan. Rintaneuloja kaapista löytyykin, vain noi kaulukset ovatkin ihan uusi tuttavuus. Itselleni tulee etenkin näistä Guccin ja Emilio Puccinin saappaista mieleen sotilas sekä armeija.

Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. Nykyään kaikilta kaikki sormet sekä varpaat sekä mitkälie ulokkeet ristiin, että takki osoittaa livenä sekä meikkiksen yllä yhtä hyvältä kuin kuvissa mallitypyn päällä. Suomen syksy on sikäli lyhyt, niin että kevyellä talvitakilla selviää hyvin koko kauden.

Lufthansallakin (ei ns. Nahkatakkien helmat tippuvat tänä syyskautena vyötäröltä lantiolle. Olen sitä mieltä edelleen ja se pätee tässäkin. Vaalean ja ruskean sävyt, viininpunainen, petrollinsininen, vihreä, oranssi, musta sekä valkoinen..värit ovat tällä kaudella vahvoja ja selkeitä.

Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, ahkeraa tikinpituuden ja paininjalan puristuksen säätämistä. Ferrarinpunaisen ulsterin juju onkin ohut nahkavyö. Mikäli olet vilukissa sekä tykkäät kerrospukeutumista, hanki laatikkomainen villakangastakki, jonka alle mahtuu monta villapaitaa. Voisiko tässäpä takin 18-vuotissyntymäpäivien kynnyksellä sanoa jo klassikosta, mikä on maksanut itsensä tuhannesti takaisin? Juhlien lähestyessä tahtoisin tarkentaa muutamaa pukeutumisetikettiä.

Ensi vuoden muotifarkuissa nähdään toisin sanoen myöskin graafisia pintoja ja abstrakteja pesuja. Puolipitkä peittää lantion vain korostaa jalkoja. On kyllä mahottoman hyvännäkönen takki! Ja itsensä silmään keltaset housut sekä turkisreunus näyttää melko hyvältä yhdessä ja erikseen 😀 Tänään tuli kyllä pakottava tarve päästä katsastamaan tämä takki ihan itsekin liikkeeseen, tämän verran hyvältä näyttää ja nahkatakkia oon jo hetken etsinytkin 😛 Ihan tyhmää, tutisen vielä täällä viltin alla ja kuumetta neljättä päivää.

Huikeita asusteita rakastaville syksy sekä talvi tarjoaa roppakaupalla ihasteltavaa. Esim. McKinley ja Adidas vuotivat jo uutena ja Haglöfs muutaman pesun kuluttua. eksä ja takit ei munkaan mielestäni kuulu lainkaan yhteen, vain niin vaan Suomen ilmasto onkin tehnyt meille jälleen tepposensa ja ainakin täällä Tampereen suunnalla takeille onkin ollut enemmän käyttöä kuten t-paidoille ja shortseille. Villakangastakit ovatkin tietenkin joka kerta elegantteja ja muodikkaita, vaan nykyään näkyy merkittävästi myös ihan toppatakkeja.

Miikan tyyny (Familon Ultra-tikkityyny) on korkea sekä napakka, aikamoinen tiiliskivi, mutta henkilö onkin pitänyt tästä todella huomattavasti. Alle mahtuu sitten kovemmille pakkasille fleece. Vaatteessa sinäsnä ei ole mitään vikaa, vain siinä mielikuvassa, miltä se näyttää tällaisen kääpiön yllä, on.