Posts with Tag ‘E-tupakka’

Sähkötupakka huonoksi terveydelle

Käytännössä kaikissa sähkötupakoissa onkin ladattavat akut, vaihtelu tulee lähinnä akun koosta ja tätä myöten akkukestosta. Vahvaan tupakkaan taikka isoja määriä tupakoimaan tottuneelle VG voikin olla hieman liiankin pehmeä. Mitä isompi kapasiteetti, sitä isompi määrä sähkötupakasta voi henkosia yhdellä latauskerralla. Tämä tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa onkin kyseenalaistettu, mutta jotkin käyttäjät on höyryn mukana saaneet melkein niin huomattavasti nikotiinia, jotta on tunteneet olonsa huonovointiseksi.

Sähkötupakka ja kessuttelun lopettaminen

Kuinka helppoa sähkötupakan käyttö on? Haluan koota tärkeimmät informaatiot yhteen paikkaan, että aloittelijat saavat helposti sekä suurelta osin informaatiota osatakseen valita itselleen sopivan sähkötupakan sekä käyttötavan. Tieteellistä näyttöä sähkötupakan terveysvaikutuksista sekä tehosta kessusta vieroituksessa onkin väliaikaisesti saatavilla hieman. Glyseroli (E 422) käytetään yleisesti elintarvikkeiden lisäaineena, sakeuttamisaineena sekä kosteudensäilyttäjänä.

Siksi tutkimustuloksiakaan ei vielä saada. Sähkötupakan yhteydessä onkin oltava tällanen liuoksen säilytyspaikka. Tuote emuloi tavallista savuketta, mutta sitä ei sytytetä, tämä ladataan erillisessä laitteessa. Riippuvuutta aiheuttavista aineista tämä voi pitää sisällään vaan nikotiinia, joka lohko on säädeltävissä.

Useimmiten aloituspaketit maksavat parin kymmenen euroa, sisältäen esim. muutama kokonaista sähkötupakkaa. Nikotiinin asiallisia vaikutuksia onkin mm. Karkean arvauksen mukaan sähkötupakan käyttö kustantaa n. Sähkötupakka / http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka / ei värjää hampaita sekä hengitys pysyy raikkaampana.

Yleisimmät sähkötupakassa tuohon tarkoitukseen käytetyt liuokset ovatkin propyleeniglykoli, glyseriini ja polyetyleeniglykoli. Sähkötupakkaa : http://www.sähkötupakka.eu/nikotiiniton-sahkotupakka : voi polttaa lähes missä vaan, mutta tupakkalaki ei kiellä sen käyttöä. Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee kovin koko päivän.

Tutkimuksia löytyy silti miten jo ainoastaan EU:n alueelta mutta valvira ei jostain kumman syystä toivo ottaa huomioon ne muutama tutkimusta mitkä ovat epätoivoisesti keskittyneet negatiivisten tulosten hankkimiseen. Mielestäni heitä täytyisi myydä kuten nikotiinipurukumia ja näitä tulisi valmistaa kotimaassa valvotusti.

ensimmäiseen sähkötupakkaan tulee investoida mieluummin liian paljon kuten liian vähän rahaa. savua minkä käyttäjä imee. Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, mikä perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan sitä uutta korviketta tupakalle. Sähkötupakan akun päässä onkin myöskin pieni LED-valo jonka syttyy aina tupakkaa imiessä.

Sähkötupakka – Elektroninen tupanki

Sähkötupakka, eli e-savuke onkin tuollainen jokseenkin kessua muistuttava laite, joka melkein aina koostuvat kolmesta osasta, eli akku, atomisoija sekä suukappale. Useimmat käyttävät tätä vieroituskeinona esim. nikotiinilaastarien ohella. Kokeile oma suosikkisi.

Virallisesti sähkötupakan turvallisuutta ei olla nykyään pystytty todistamaan. Sähkötupakka onkin myöskin vähemmän vaarallinen käyttää kuten perinteinen rööki sillä tämä ei huomattavasti kuumene ulkopuolelta täten tulipalon vaaraa ei ole. Kokonsa puolesta sitä voisi verrata kookkaaseen sikariin.

Hengityskaasussa onkin kasvaimia aiheuttavia notrisamiineja ja myrkyllistä dietyleeniglykolia. Koska sähkötupakkavalmisteilla ei ole kotimaassa myyntilupaa, lääkkeen kulutukseen luovuttamisen tulee sattua Fimean myöntämällä erityisluvalla. Useimmissa sähkötupakoissa onkin sisäänrakennettu varojärjestelmä akun ylikuumenemiselle. Apteekit joutuivat hiljattain tunnustamaan tän tosi asian mikä usea jo tiesivät, joten apteekin nikotiini korvaushoidot eivät oo sikäli tehokkaita kuin mitä heidän onkin annettu tajuta olevan.

Sähkötupakka täytyy sallia

Itse olen tätä mieltä niin että isoin prosenttimäärä näistä professoreista sekä toisista eivät tiedä sähkötupakasta juurikaan tuon taivaallista, kunhan puhuvat lämpimikseen. Voiko sähkötupakkaa sanoa klassista kessua paremmaksi vaihtoehdoksi? Tutkimuksista tiedetään, niin että perinteinen rööki onkin erittäin haitallista.

( www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka)
Sähkötupakka onkin suosittu mutta se onkin uusi sekä jännittävä tapa tupakoida “tupakkaa”. Myös nikotiinittoman liuoksen mainostaminen on tupakkalain vastaista. Myös esim. sähkötupakka onkin kuluneen puolen vuoden kuluessa mullistanut lukuisien suomalaisten tupakoitsijoiden elämän. Tupakan ja tupakoitsijoiden haju vaikuttaa jo kuukauden savuttomuuden jälkeen hyvinkin kuvottavalta, ja makuaistissa sekä jaksamisessa tapahtuu merkittävää kehitystä.

Sähkötupakka hinta

Liuoksen lisäksi patruuna voi sisältää vettä, monenlaisia makuaineita sekä nikotiinia. Sähkötupakka mieltää ulkonäöltään 100% oikeaa tupakkaa, ja sen käyttö näköisversioi valitsemastasi laitteesta riippuen tupakan, piipun taikka sikarin polttoa, mutta täysin ilman tavallisen röökin tuhansia terveydelle hengenvaarallisia yhdisteitä. Sähkötupakkaa ( http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka) voi tilata ulkomailta sähkötupakkaa myyvistä nettikaupoista.

Sähkötupakka – kuolema tai hyödyllisyys?

Miksiköhän? Vastauksena valviran tutkijan kommenttiin: jep, tahdon elää maassa missä opettajat katsovat opettajainhuoneen ikkunasta kun koululaiset röökaavat sähkötupakkaa. Esimerkiksi reilut 150€ maksava ProVari on härpäke mikä kestää ns. Vuonna 2000 kiinalainen farmaseutti Hon Lik kehitti modernin version elektronisesta savukkeesta. Sähkötupakka sähkötupakka.eu/ toisin sanoen lieventää ja nikotiinin puutteeseen, että tapa riippuvuuteen.

Sähkötupakan voikin suoraan sovittaa itsensä asuun tai fiilikseen sopivaksi. Suosittelemme vaikka joka kerta varmistamaan ravintolassa vai kahvilassa sopiiko tän käyttö – usea vaikka nykyään mieltää tämän savukkeeksi ja saattaa kokea sen häiritsevänä. Ampullin voi täyttää uudestaan erikseen myytävällä täyttönesteellä tai vaihtaa tilalle uuden valmiiksi täytetyn.

Alan foorumeilla onkin paljon, sekä täällä Mnetissäkin vähän aiheesta keskustelu, vaan yksittäiset ohjeet jäävät pahasti pitkien keskusteluaiheiden sekaan. Käytön helppouteen tuntuu myöskin onko sähkötupakka automaattista vai manuaalista mallia: molemmat on helppoja käyttää vaan automaattinen malli kytkeytyy päälle välittömästi sitä imettäessä ja manuaalisessa mallissa tulee painaa erikseen nappia.

Alla on kuva jonka selventänee juttua vähän. Voimaa pyyhkimiseen ei kannata juuri käyttää, vaan ennemmin jättää paperin silti hetkeksi paikalleen jolloin sille edes jää enemmän aikaa imuttaa nestettä itseensä. Akun latausaika riippuu paljon mallista, vaan yleisimmin lataaminen kestää ainoastaan parin tunnin. e-nestettä.

2 akkua, atomisoija, tankkeja sekä laturi) hinnat lähtevät yleensä 45 eurosta ylöspäin. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä. Sähkötupakasta : www.sähkötupakka.eu/ : vapautuu vesihöyryä mikä on noin ruumiin lämpöistä ja vesihöyrynä sen kosteusprosentti onkin totaalisen. Halpojen vakiohintojen lisäksi kaupalla on ollut kuluvan aikoina varsin hurjia erikoistarjouksia. …jos odotat siihen isoa muttaa niin joudut pettymään.

Sähkötupakka netissä

Käytännössä nestepatruuna toimii täyttönestesäiliönä sekä samalla tietenkin myöskin suuosana. Jos toteat että tulet käyttämään vaan yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, kenties myös varalaturi sekä useita patruunoita. Mikä ihme silloin on että kaikkea minkä vähänkin näköisversioi tupakointia vihataan niin paljon?? Minä en vaan tiedä että miksi onkin näin sähkötupakan käyttö on pakko kieltää minkä paikassa että mitään haittaahan siitä ei kenellekään aiheudu.

Sähkötupakka sekä tupakan lopettaminen

Kun verrataan sähkötupakkaa toisiin lopetustuotteisiin, niin onnistumisprosentti onkin huikean huomattavasti korkeampi kuin kilpailevilla tupakoinnin lopettamiseen valmistetuilla tuotteilla.